Ouderenwerk

Wij bieden u een gevarieerd activiteitenaanbod en ondersteuning zoals personenalarmering, maaltijdservice en klussendienst.

Wat kunnen wij voor u, als oudere, betekenen?

Als oudere kunt u in omstandigheden komen waar u niet direct raad mee weet. Hierbij valt te denken aan ziekte, lichamelijke beperkingen, gevoelens van eenzaamheid, verlies van dierbaren. Wellicht heeft u moeite met het bijhouden van uw administratie.

De sociaal werkers met de expertise ouderen en mantelzorgers zijn er, om samen met u over uw situatie te praten. Deze gespecialiseerde medewerkers zijn vertrouwenspersonen die samen met u op zoek gaan naar mogelijke oplossingen, zodat u weer verder kunt. Zij zijn werkzaam binnen de Teams Sociale Ondersteuning in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

Ook als familielid of kennis (mantelzorger) van een oudere kunt u met hen contact opnemen voor gratis informatie, advies, begeleiding en ondersteuning.

Wanneer kunt u terecht bij de Teams Sociale Ondersteuning?
U kunt iedere ochtend van 09.00 tot 12.00 uur, zonder afspraak, binnenlopen bij de Teams Sociale Ondersteuning:

- Het Team Sociale Ondersteuning 'Zee' bevindt zich op de 2e etage van 't Kwadrant, Schimmelpenninckstraat 10 te Katwijk. Zij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer: (071) 4065900.
- Het Team Sociale Ondersteuning 'Rijn' bevindt zich in de Burgt, Burgemeester Koomansplein 1 te Rijnsburg. U kunt hen bereiken op het nummer: (071) 4065100.

Aanvullend op de dagelijkse inloop­mogelijkheden, is er nog een spreekuur in de middag dat u kunt bezoeken:

  • Dienstencentrum Zwanenburg, Zwanenburgstraat 62, Katwijk. Elke dinsdag van 15.00-17.00 uur

Bekijk hier de website van de teams sociale ondersteuning.

Heeft u moeite met het afhandelen van uw administratie?
Ziet u door de bomen het bos niet meer met uw post of heeft u nooit geleerd hoe u uw administratie bij kan houden? Wij leren u hoe u op een handige manier uw administratie kunt bijhouden. Informeer bij Teams Sociale Ondersteuning naar de mogelijkheden.

Ontspannende activiteiten voor ouderen in de gemeente Katwijk

Onze medewerkers van team Wijkwerk organiseren in diverse kernen van Katwijk activiteiten gericht op ontmoeting.Zij werken daarbij samen met talloze vrijwilligers en diverse organisaties.
Meer informatie over activiteiten specifiek voor ouderen, kunt u hier bekijken. Wilt u meer informatie over ons Wijkwerk, onze ontmoetingslocaties en welke collega's daar werkzaam zijn, kijkt u dan hier.

Trudie Hoek
sociaal werker
E-mail
Rita Smit
sociaal werker
E-mail
Piet van der Meij
sociaal werker
E-mail
Florie van Duijn
sociaal werker
E-mail