Ouderenwerk

Wij bieden u een gevarieerd activiteitenaanbod en ondersteuning zoals personenalarmering, maaltijdservice en klussendienst.

Wat kunnen wij voor u, als oudere, betekenen?

Als oudere kunt u in omstandigheden komen waar u niet direct raad mee weet. Hierbij valt te denken aan ziekte, lichamelijke beperkingen, gevoelens van eenzaamheid, verlies van dierbaren. Wellicht heeft u moeite met het bijhouden van uw administratie.

De sociaal werkers met de expertise ouderen en mantelzorgers zijn er, om samen met u over uw situatie te praten. Deze gespecialiseerde medewerkers zijn vertrouwenspersonen die samen met u op zoek gaan naar mogelijke oplossingen, zodat u weer verder kunt. Zij zijn werkzaam binnen de Teams Sociale Ondersteuning in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

Ook als familielid of kennis (mantelzorger) van een oudere kunt u met hen contact opnemen voor gratis informatie, advies, begeleiding en ondersteuning.

Bekijk hier de website van de teams sociale ondersteuning voor meer informatie en contact.

Ontspannende activiteiten voor ouderen in de gemeente Katwijk

Onze medewerkers van team Wijkwerk organiseren in diverse kernen van Katwijk activiteiten gericht op ontmoeting.Zij werken daarbij samen met talloze vrijwilligers en diverse organisaties.
Meer informatie over activiteiten specifiek voor ouderen, kunt u hier bekijken. Wilt u meer informatie over ons Wijkwerk, onze ontmoetingslocaties en welke collega's daar werkzaam zijn, kijkt u dan hier.

Trudie Hoek
sociaal werker
E-mail
Rita Smit
sociaal werker
E-mail
Piet van der Meij
sociaal werker
E-mail
Florie van Duijn
sociaal werker
E-mail