Jongerenwerk Welzijnskwartier helpt ouderen met hun smartphone

24-11-16 Donderdag 1 December kan iedereen die vragen heeft over zijn/haar smartphone of tablet terecht bij de Bibliotheek in Sassenheim. Daar zullen tien jongeren van het jongerenwerk van Welzijnskwartier een workshop EHBST (eerste hulp bij smartphone en tablet) geven. De workshop begint om 16:00 en de kosten zijn 5 euro per persoon.

Project jongerenwerk Teylingen 'Later als ik groot ben'

10-10-16 Doelgroep: jongeren uit groep 7/8 Weet jij al wat jij later wil worden? Ben jij al eens langs het werk van je ouders geweest? Als je beiden antwoorden met 'nee' hebt beantwoord, dan is dit een leuke kans voor jou! Het jongerenwerk organiseert verschillende middagen waarbij we met jongeren uit groep 8, het werkveld gaan bezoeken. Een echte professional vertelt over zijn of haar beroep en zet jullie aan de slag! Denk aan de mensen van de brandweer, de politie, een kok enzovoort. Super gaaf dus! De brandweer is aan de beurt geweest, nu op naar de volgende! Houdt de facebookpagina van 'jongerenwerk Teylingen' in de gaten om op de hoogte te kunnen blijven van onze bezoeken.

ACTIVITEITEN DEZE ZOMER! ☀️

28-06-16 Jongens en meiden die rond de 10 jaar zijn, opgelet! Vanuit ‪Welzijnskwartier‬ organiseert het jongerenwerk in Teylingen te gekke activiteiten voor in de zomer. Een aantal voorbeelden zijn: een skate clinic, streetdance, aquasports, zelfverdediging en veel voetbaltoernooien! Klik op de onderstaande link om te zien wat er allemaal te doen is de komende tijd en schrijf je in samen met je vrienden! Wij hebben er heel veel zin in, tot dan!


MEER NIEUWS
Over Fascinus

We proberen zo goed mogelijk antwoord te geven op veelgestelde vragen.


MEER OVER ONS