Katwijk Rijd(t) Mee

Veilig, groen en betaalbaar van A naar B! Met Wijkhoppers, ANWB Automaatje en Fietsmaatje komt iedereen op de plek waar je moet zijn.
Ik wil meer informatie over Katwijk Rijd(t) Mee

Makkelijk en betaalbaar van A naar B

Met een shuttle (Wijkhopper) een boodschapje doen, of een vriendin een dorp verderop bezoeken via particulier vervoer (ANWB Automaatje) of een lekkere fietsrit met de duofiets (Fietsmaatjes Katwijk). Via Katwijk Rijd(t) Mee kan iedereen die minder mobiel is mee blijven doen aan de samenleving.

'Iedereen doet mee' is onze missie. Met Katwijk Rijd(t) Mee vervullen we deze missie nog beter. We verbinden vrijwilligers, werkzoekenden en inwoners aan elkaar en we verbinden hen aan een sociale ontmoetingsplaats! Ontzettend leuk om als behulpzame chauffeur nieuwe mensen te leren kennen en iets goeds te doen voor een ander.

Rit bestellen
Bel op werkdagen tussen 9 en 13 uur naar  071-3031280. Wij zijn per email ook bereikbaar via katwijkrijdtmee@welzijnskwartier.nl

 

Met de Wijkhopper

De wijkhoppers zijn elektrische voertuigen met ruimte voor maximaal 3 passagiers. Ze zijn zeer comfortabel. Ga met de wijkhopper van en naar huis, kerk, Huizen van de Wijk en alle andere wijkgebonden locaties.


Ik wil wel in die Wijkhopper rijden!

Mensen op een duofiets met scherm

Fietsmaatjes

In samenwerking met Fietsmaatjes.NL en lokale partners biedt Katwijk Rijd(t) Mee duofietsen met elektrische trapondersteuning. De fietsen zijn op verschillende locaties in de gemeente gestald. Binnenkort meer informatie over dit aanbod.

Ik trap gezellig mee!

Ik wil meer informatie over Fietsmaatjes Katwijk

 

 

 

Man stapt in auto met chauffeur
Foto: ANWB Automaatje

ANWB AutoMaatje

Ga samen met een behulpzame chauffeur naar gezondheidsinstanties in de regio, of voor sociaal-recreatieve doeleinden zoals vervoer naar een vakantieadres of het bezoek aan een familie. In samenwerking met ANWB AutoMaatje is er een handig systeem om op deze manier te reizen.

Chauffeur zijn, dat lijkt me wel wat!
 

Corona virus

Coronamaatregelen

We houden bij alle vervoersmogelijkheden rekening met de coronamaatregelen. We maken o.a. gebruik: mondkapjes, spatschermen, desinfecterende gel en grondige schoonmaak van de voertuigen. Aan alles is gedacht. Rijd gerust mee!
 

Twee mensen naast een auto met bestickering van Katwijk Rijd(t) Mee

In de pers

Op 31 maart verscheen er een mooi stuk over de vrijwilligers van Katwijk Rijd(t) Mee in het Leidsch Dagblad. Sybylle Kroon schreef het stuk.

Lees hier het hele artikel