Katwijk Rijd(t) Mee

Veilig, groen en betaalbaar van A naar B! Met Wijkhoppers, ANWB Automaatje en Fietsmaatje komt iedereen op de plek waar je moet zijn.
Ik wil meer informatie over Katwijk Rijd(t) Mee

Makkelijk en betaalbaar van A naar B

Met een shuttle (Wijkhopper) een boodschapje doen, of een vriendin een dorp verderop bezoeken via particulier vervoer (ANWB Automaatje) of een lekkere fietsrit met de duofiets (Fietsmaatjes Katwijk). Via Katwijk Rijd(t) Mee kan iedereen die minder mobiel is mee blijven doen aan de samenleving.

'Iedereen doet mee' is onze missie. Met Katwijk Rijd(t) Mee vervullen we deze missie nog beter. We verbinden vrijwilligers, werkzoekenden en inwoners aan elkaar en we verbinden hen aan een sociale ontmoetingsplaats! Ontzettend leuk om als behulpzame chauffeur nieuwe mensen te leren kennen en iets goeds te doen voor een ander.

Via een telefoonnummer bestel je het vervoer wat bij jou past en helpt een vriendelijke centralist je letterlijk en figuurlijk vooruit. En dat alles geregeld met enthousiaste vrijwilligers! Meld je hier aan als chauffeur en laat mensen met jou meerijden!

 

wijkhopper

Met de Wijkhopper

De shuttles (Wijkhoppers) zijn elektrische voertuigen met ruimte voor maximaal 3 passagiers. De voertuigen hebben een kooicontructies en Europese goedkeuring. Naast groen zijn ze ook veilig. Ga met de Wijkhopper van en naar huis, kerk, Huizen van de Wijk en alle andere wijkgebonden locaties.

Ik wil meer informatie over Katwijk Rijd(t) Mee

Man stapt in auto met chauffeur
Foto: ANWB Automaatje

Particulier vervoer

Ga samen met een behulpzame chauffeur naar gezondheidsinstanties in de regio, of voor sociaal-recreatieve doeleinden zoals vervoer naar een vakantieadres of het bezoek aan een familie. In samenwerking met ANWB AutoMaatje is er een handig systeem om op deze manier te reizen.

Chauffeur zijn, dat lijkt me wel wat!

Ik wil meer informatie over Katwijk Rijd(t) Mee

Mensen op een duofiets met scherm
Foto: Milou Oomens | Doelgroep in beeld

Fietsmaatjes
In samenwerking met Fietsmaatjes.NL en lokale partners biedt Katwijk Rijd(t) Mee duofietsen met trapondersteuning. De fietsen zijn op verschillende locaties in de gemeente gestald. Binnenkort meer informatie over dit aanbod.

Ik trap gezellig mee!

Ik wil meer informatie over Katwijk Rijd(t) Mee