Fit & vitaal

Het maakt ons niet uit of je jong of oud bent, dik of dun, met of zonder beperking. Onze sociaal werkers en beweegmakelaars laten jou ontdekken hoe leuk en goed bewegen is. Op basis van wat jij wilt en wat jij kunt.

Overzicht activiteiten

Blijf Fit & Vitaal met onze programma's en activiteiten

Jezelf fit voelen en dingen doen waar je energie van krijgt, dat willen we allemaal. Daar is soms een zetje voor nodig. Wij helpen je op weg om te ontdekken hoe je met bewegen en gezonde voeding investeert in een vitaal lichaam en geest. Met als resultaat dat je je gezonder, krachtiger en gelukkiger voelt. Het maakt ons niet uit of je jong of oud bent, dik of dun, met of zonder beperkingen. Onze sociaal werkers, beweegmakelaars en buurtsportcoaches weten hoe jij kunt ontdekken hoe leuk en goed bewegen is. Op basis van wat jij wilt en wat jij kunt. 

Overzicht activiteiten

Maatwerk voor iedereen waarvoor sporten niet vanzelfsprekend is

Sporten is goed voor de gezondheid en biedt ontspanning, sociale contacten en veel plezier. Maar voor sommige mensen is sporten niet vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld voor mensen die blind zijn, die geen Nederlands spreken of in een rolstoel zitten. Samen gaan we op zoek naar een oplossing.

Ik wil een adviesgesprek

Rolstoel sport

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Waar zijn we te vinden?

Op sportveldjes, schoolpleinen, Huizen van de Wijk, jongerencentra en Cruijff courts.
Overal laten we zien hoe leuk sporten is en dat mensen elkaar ontmoeten door te bewegen.

Sporten en bewegen in de wijk