Maaltijdservice Katwijk

Woont u in de gemeente Katwijk en geen mogelijkheden om zelf te koken? Meld u dan aan voor de Maaltijdservice. Heerlijke, koelverse maaltijden.

Vraag maaltijdservice aan

Heerlijke maaltijden thuisbezorgd

Maaltijdservice Katwijk biedt met gemak een smakelijke en koelverse maaltijd op tafel voor iedereen die geen mogelijkheid, tijd of zin heeft om zelf eten te bereiden. Dit zijn de voordelen:

  • Gratis thuisbezorgd
  • € 6,50 per maaltijd
  • Bestaande uit 3 gangen (voor-, hoofd- en nagerecht)
  • Eenvoudig op te warmen

Maaltijdservice aanvragen?
U kunt zich voor onze Maaltijdservice aanmelden door dit formulier in te vullen of te bellen naar 071-4033323. Het is belangrijk om bij de aanmelding een extra contactpersoon op te geven.

Hoe werkt Maaltijdservice Katwijk?
De maaltijden worden volgens het koelverssysteem door de firma Eetgemak bereid. U bepaalt zelf op welke dagen van de week u gebruik wilt maken van de maaltijdservice. Vrijwilligers bezorgen de maaltijden bij u thuis op dinsdag- en vrijdagochtend tussen 08.30-10.00 uur. De maaltijden kunt u op eenvoudige wijze opwarmen in een magnetron of oven.

Wanneer u met Maaltijdservice Katwijk start, ontvangt u de eerste twee weken de zogenaamde Kokskeuze. Daarna kunt u per dag kiezen uit 3 menu's met verschillende voor-, hoofd-, en nagerechten. U ontvangt hiervoor tijdig menukeuze lijsten. De maaltijd bestaat uit een kop soep, een hoofdgerecht en een dessert. Als u een dieet heeft, wordt daar rekening mee gehouden.

Een maaltijd afzeggen of bijbestellen?
Wilt u maaltijden afzeggen of bijbestellen? Dat is altijd mogelijk. Dat moet u dan minimaal 3 werkdagen voor de eerstvolgende bezorgdag telefonisch aan ons doorgeven.

Kosten?
De kosten van zo’n lekker maaltijd zijn €6,50 per maaltijd. U betaling gaat bij voorkeur via automatische incasso.

Vraag maaltijdservice aan

Foto van Frontoffice

Frontoffice

Corrie Geyteman & Anita van Schie