Noordwijk

In de gemeente Noordwijk verzorgt Welzijnskwartier het jongerenwerk. Dat doen we op (de digitale) straat en in jongerencentra The Base en The Base Noordwijkerhout. Daar ontmoeten jongeren tussen 10 en 27 jaar elkaar tijdens kookworkshops, meidenmiddagen, game-avonden en voor gewoon een luisterend oor.
Ik heb een vraag of idee voor mijn wijk

Noordwijk bestaat uit Noordwijk Binnen, Noordwijk Buiten, Noordwijkerhout en De Zilk

SNEL NAAR

 

Waar kun je ons vinden?

Jongerencentrum The Base Noordwijkerhout

Ons jongerencentrum in Noordwijkerhout is een fijne plek voor jongeren van 10 tot 23 jaar oud. Een plek waar jongeren zichzelf kunnen zijn en leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten. Wekelijks hebben we meerdere leuke activiteiten zoals een tienermiddag, een meidenmiddag, een kookcafé en avondactiviteiten. Ook hebben we in ons jongerencentrum een gave sporthoek waar we samen kunnen werken aan je sportiviteit, weerbaarheid en zelfvertrouwen. Verder kun je altijd bij ons terecht met je eigen verhaal of gewoon voor de gezelligheid.

  • Viaductweg 50, 2211 GT Noordwijkerhout

Jongerencentrum The Base Noordwijk

Een plek waar jongeren zichzelf mogen zijn en eigen activiteiten kunnen organiseren, waarmee ze nieuwe talenten ontdekken.
Ons jongerencentrum in Noordwijk is een fijne plek voor jongeren van 10 tot 23 jaar oud. Een plek waar jongeren zichzelf kunnen zijn en leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten. Wekelijks hebben we meerdere leuke activiteiten zoals een tienermiddag, een meidenmiddag, een kookcafé en avondactiviteiten. Ook voor een goed gesprek kun je bij ons terecht. Wil je zelf iets leuks organiseren dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Kom je ook een keer bij ons poolen, darten, air hockeyen of gamen?

  • Van Panhuysstraat 15, 2203 JN Noordwijk

 

Ons Wijkteam

In iedere wijk staat er een wijkteam voor jou klaar om jouw vragen te beantwoorden over o.a.

 

Ervaring van Luna (14)

Ik voel me bij jongerenwerk Noordwijk erg fijn, omdat ik eigenlijk alle kanten op kan hier. Van hardlopen tot gewoon even ontspannen en spelletjes spelen. Het is gewoon een tweede thuis. De sfeer en de mensen hier is altijd vrolijk positief en gezellig. Er is altijd wel iets te beleven. Zeker in deze coronatijd biedt dit voor mij een stukje ontspanning. Gewoon even dat moment dat ik hier ben en nergens aan hoef te denken. Heerlijk! Ik voel me hier echt fijn!

Dansende meisjes

Nieuws