Ontmoeten

Iedereen wil ertoe doen, zinvol bezig zijn, erbij horen en anderen ontmoeten. Dit geldt voor jong en oud. Wij ondersteunen al die mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Dat doen we samen met wijken, buurten en inwoners.

Ik heb een leuk idee voor mijn buurt

Ja, iedereen wil anderen mensen ontmoeten

Een praatje met iemand maken over wat je bezighoudt, samen eten, iets nieuws leren, samen sporten en bewegen. Dat valt allemaal samen met ontmoetingen die ertoe doen. Misschien is het voor jou niet zo makkelijk om mensen te ontmoeten en actief mee te doen.

Wellicht heb je beperkingen door leeftijd en/of ziekte, economische omstandigheden, een dierbare verloren en daardoor moeite om alleen iets te ondernemen. Of je durft niet zo goed iets nieuws te gaan doen. In al die gevallen staan we voor je klaar met een luisterend oor en (buurt)activiteiten waarbij je kennis maakt met andere mensen.

Soms organiseren we zelf ontmoetingen, maar ten minste zo belangrijk zijn de initiatieven in buurten door inwoners, verenigingen en organisaties. Wij ondersteunen daar graag bij. Laat het ons dus gerust weten als jij ideeën hebt, waarmee mensen elkaar kunnen ontmoeten.

Ik heb een leuk idee voor mijn buurt

 

vier mensen die lachend bij elkaar zijn

Huizen van de buurt en wijkcentra

In de Huizen van de Buurt in de gemeente Katwijk kunnen mensen elkaar ontmoeten en meedoen aan activiteiten gericht op ontspanning, nieuwe dingen leren, bewegen en samen eten. Er zijn ook inloopspreekuren voor alle vragen over de mogelijkheden van zorg- en dienstverlening. 

Ik heb een vraag  

Foto van een gesprek tussen twee vrouwen

Nieuws