Toegang Katwijks Museum cadeau lokale mantelzorgers.

21-03-17Donderdag 20 april is team mantelzorgondersteuning van het Welzijnskwartier te gast in het Katwijks Museum. Zij verwelkomen daar vanaf 10 uur tot 16 uur doorlopend lokale mantelzorgers die deze dag gratis toegang krijgen tot het museum aan de Voorstraat.

Vacature Sport- en beweegcoach Verenigingsondersteuning, 20 uur per week

16-03-17In deze functie geef je informatie, advies en ondersteuning aan sportverenigingen in Katwijk. Je onderzoekt en inventariseert de behoeften van de verenigingen en hebt aandacht voor het opzetten c.q. uitbreiden van het aanbod voor speciale doelgroepen. Je geeft en/of organiseert themabijeenkomsten en deskundigheidsbevordering op maat.

Ook dit jaar weer Pannenkoekdag!

14-03-17Donderdag 23 en vrijdag 24 maart organiseert Welzijnskwartier de nationale pannenkoekdag in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Jongeren uit jongerencentra en kerken bakken pannenkoeken voor de bewoners van verzorgingshuizen en eten ze samen op.

Inloopochtend van WeHelpen en Mantelzorgondersteuning.

07-03-17Dinsdag 14 maart een inloopochtend voor mantelzorgers die geïnformeerd willen worden. Bent u mantelzorger? Zorgt u veel voor een chronisch ziek, gehandicapte of hulpbehoevend familielid, vriend, kennis of buur? Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning wil voorkomen dat mantelzorgers overbelast raken en helpen hen een handje op weg om de zorg vol te kunnen blijven houden.