‘Meneer de dominee’, wat doet u nou precies?

21-11-17Weet uw kind al wat hij of zij later wil worden? En hebben ze het werkveld al eens van dichtbij gezien? Met het project ‘Later als ik groot ben’, gaat jongeren-werk Welzijnskwartier met jongeren op pad langs verschillende beroepen om hier antwoord op te verkrijgen.

Feestelijke avond voor vrijwilligers (met uitreiking vrijwilligersprijzen)

20-11-17Dinsdag 12 december 2017 opent het VIP Café weer haar deuren. Tijdens het VIPCafé worden de jaarlijkse Katwijkse vrijwilligersprijzen uitgereikt door Burgemeester Cornelis Visser. Bent u actief als vrijwilliger? Dan bent u van harte welkom op dinsdag 12 december 2017 in TriPodia, Hoornesplein 155, 2221 BE Katwijk. De feestelijke avond start om 19.30 uur (deuren gaan om 19.00 uur open). Entree is gratis, aanmelden wordt op prijs gesteld.

Team mantelzorgondersteuning zet Katwijkse mantelzorgers in het zonnetje!

15-11-17Op zaterdag 11 november werden de Katwijkse mantelzorgers tijdens de Dag van de Mantelzorg in het zonnetje gezet door het team van Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning.

Jonge helden in de kerk

03-11-17​Nieuw bij het Welzijnskwartier is het project "Jonge Helden" oftewel jonge mantelzorgers. Na voorlichting op voortgezet en basisonderwijs biedt Welzijnskwartier ook voorlichting voor kerkelijke jeugdgroepen.