Mantelzorg

Mantelzorg kan zwaar zijn. Daarom zijn er veel ondersteuningsmogelijkheden. Op deze pagina leest u hier meer over. Meld u vooral ook aan als mantelzorger om gebruik te maken van onze diensten.

Registreer u als mantelzorger

Waarvoor kunt u bij ons en onze partners terecht?

Registreer u als mantelzorger

Hoe voorkom ik dat ik uitval? Hoe combineer ik mijn werk met het de zorg voor mijn naaste? Welke ondersteuning kan ik krijgen? Welke woningaanpassingen zijn mogelijk? Allemaal vragen waar veel mantelzorgers mee rondlopen. Wij helpen daarbij . Door te luisteren en samen te kijken wat er nodig is om de zorg vol te houden. Ook geven we tips hoe je daarbij goed voor jezelf blijft zorgen. Ook na een leven van mantelzorg.

Registreer u gratis als mantelzorger en wij nemen contact met u. Via deze registratie helpen we u ook bij het eventueel aanvragen van de Blijk van Waardering. Dit is een bedrag van €100 die u via Welzijnskwartier van de gemeente kunt krijgen.

Registreer u als mantelzorger

Maatwerk om overbelasting te voorkomen

Het voorkomen van overbelasting is voor iedereen anders. De een wil extra ondersteuning, de ander wil lotgenoten ontmoeten en een derde wil gewoon een luisterend oor. Samen gaan we op zoek naar een oplossing die bij u past.

Ik wil een adviesgesprek

Sociale Kaart Mantelzorg

Wil jij weten wat er allemaal in de omgeving voor organisaties zijn die jou als mantelzorger kunnen ondersteunen en ontlasten in je mantelzorgtaken? 

Mis jij een organisatie/dienst die niet op de kaart staat? Dan horen wij dit graag van je. Stuur een mail aan mantelzorg@welzijnskwartier.nl.

Bekijk de Sociale Kaart Mantelzorg in Katwijk

Nieuws

Waar zijn we te vinden?

In alle Huizen van de Buurt in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg kunt u terecht bij onze wijkteams.

Overzichtpagina wijken