Over Welzijnskwartier

Iedereen wil meedoen, ertoe doen, zinvol bezig zijn, erbij horen en anderen ontmoeten. Dit geldt voor jong en oud. Wij ondersteunen al die mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Dat doen we samen met inwoners, buurten, wijken, verenigingen en organisaties.

Ik heb een goed idee voor Welzijnskwartier

Welzijnskwartier Doe(t) mee

Iedereen wil ertoe doen, zinvol bezig zijn, anderen ontmoeten en erbij horen. Wij ondersteunen al die mensen voor wie dat niet vanzelfsprekend is. Op basis van vragen en initiatieven die we in de wijk signaleren, brengen we mensen letterlijk en figuurlijk in beweging.

Dagelijks verbinden we inwoners met andere inwoners en versterken we de wijknetwerken via scholen, politie, zorgorganisaties, verenigingen en maatschappelijke ondernemers. Noem ons gerust: De Verbinder in de Duin- en Bollenstreek.

 

Kwaliteitslabel Sterk Sociaal Werk

Op 11 februari 2022 ontving Welzijnskwartier het certificaat Sterk Sociaal Werk. Met dit kwaliteitslabel neemt Welzijnskwartier het voortouw in de Duin & Bollenstreek voor het leveren van hoge kwaliteit dienstverlening aan de bewoners van Katwijk, Noordwijk, Hillegom, Lisse en Teylingen. Directeur-bestuurder Gwen Spies: 'Wat wij doen doet ertoe! We zijn trots op ons vak en op onze organisatie. Dit label laat dat zien!

Meer informatie over het kwaliteitslabel

 

Waar zijn we te vinden?

In alle Huizen van de Buurt in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg kunt u terecht bij onze wijkteams. 

Overzichtspagina wijken