Zonnige opening bij Stappers

Het was een zonnige start voor Stappers. Als nieuwe huis van de buurt is het een broedplek voor buurtbewoners om bijvoorbeeld Burendag of andere buurtactiviteiten te organiseren. Wethouder Emile Soetendal opende op zaterdag 3 september samen met vrijwilligers en bezoekers het pand.

Samen met vrijwilligers uit de buurt zijn er creatieve-, sportieve-, en ontmoetingsactiviteiten voor de buurt gestart in het afgelopen 1,5 jaar. Dit najaar zijn er dus wekelijkse koffieochtenden, buurtlunch en gezonde maaltijden, voor ontmoeting en de inwendige mens. Ook wordt er laagdrempelige beweging aangeboden met: Meer Bewegen voor Ouderen, Stappers op de trappers Fietsclub, en Boksles. Voor doelgroepen zijn er: Join Us (tegen eenzaamheid bij jongeren), bingo en creatieve ouderenactiviteiten, en de natuurwandeling voor groenliefhebbers. Er huist een plantenasiel genaamd Stappers’ Stekkie. Daarnaast is het de broedplek voor buurtbewoners om bijv. Burendag of andere buurtactiviteiten te organiseren.  
 

Doe Mee Festival - 17 september

Op zaterdag 17 september (10.00-16.00) is het marktplein naast het zwembad het epicentrum voor kunst, cultuur en sport. In samenwerking met verschillende organisaties kan je meedoen aan allerlei leuk activiteiten, workshops en proef je aan het rijke vrijwilligersleven in gemeente Katwijk.

Doe Mee in Katwijk

Doe Mee Weken 2021