Kom naar het unieke theaterstuk F(R)AME in jongerencentrum SCUM

Het jongerenwerk van Welzijnskwartier presenteert in samenwerking met het Prins Bernard Cultuurfonds en Fonds1818, het unieke theaterstuk F(R)AME in jongerencentrum SCUM. Op vrijdag 21 april 2023 wordt de grote zaal omgetoverd tot een echte theaterzaal waar iedereen van harte welkom is om deze bijzondere voorstelling bij te wonen.

"MAAK JIJ DE MOOISTE FOTO MET ÉÉN VAN ONZE SCHILDERIJEN EN WIN 1000 EURO!" 
Zo luidt de socialmedia actie die ervoor moet zorgen dat het museum gered wordt. In het theaterstuk F(R)AME volg je het reilen en zeilen van een museum dat niet zo lekker loopt. De grote geldprijs moet ervoor zorgen dat er weer een stroom van nieuwe bezoekers in het museum komt. Maar dit loopt niet helemaal volgens plan.  

Wat de medewerkers en de schilderijen in het museum hiervan vinden? Je gaat het zien in F(R)AME.  


Een groep enthousiaste jongeren heeft maandenlang hard gewerkt en gerepeteerd om dit stuk op de planken te brengen. De jongeren staan niet alleen op het podium, maar hebben ook meegeholpen aan de inhoud van het stuk. Het resultaat is een uniek en eigentijds theaterstuk dat zeker de moeite waard is om te zien.

Het theaterstuk F(R)AME is een project van Welzijnskwartier dat mede mogelijk is gemaakt door de steun van het Prins Bernard Cultuurfonds en Fonds1818. Het project heeft als doel jongeren te stimuleren en te inspireren om zich creatief te uiten en hun talenten te ontwikkelen.

De voorstelling vindt plaats op vrijdag 21 april 2023 om 19:30 uur in jongerencentrum SCUM aan de Noordduinseweg 3 in Katwijk. De deuren openen om 19:00 uur en de entree is gratis. Aanmelden is niet nodig, maar wees op tijd, want vol is vol!
Het belooft een avond vol theater en creativiteit te worden die je niet wilt missen. Kom en laat je verrassen door de creativiteit en talenten van deze jonge theatermakers.

Voor meer informatie over het project en het theaterstuk F(R)AME kunt u contact opnemen met Welzijnskwartier via 071-4033323 of via e-mail: info@welzijnskwartier.nl.