Doe Mee! IkToon Katwijk 2022

Doe mee en toon!

IkToon Katwijk is de grootste explosie van amateurkunst in één week. Van 17 t/m 24 september staat Katwijk in het teken van kunst en cultuur. Katwijkse verenigingen, kunstenaars, artiesten en andere makers krijgen de kans zich te presenteren aan het publiek, in levenden lijve en online op IkToonKatwijk.nl. Meld je snel aan. Meedoen is gratis.

Laat tijdens deze week jouw werk, droomproject of portfolio zien. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een openbare repetitie, performance, workshop, concert, lezing of door het houden van een expositie. Alle deelnemers liften mee in de PR-campagne via lokale media, IkToonKatwijk.nl, de #DoeMeeWeken en op social media.

Doe mee!
Wil je meedoen met IkToon Katwijk, heb je vragen of leuke ideeën? Dan horen wij dit graag! Neem dan zo snel mogelijk contact op via: cultuur@welzijnskwartier.nl.

Organisatie
De organisatie van IkToon Katwijk en de Week van de Amateurkunst is in handen van Welzijnskwartier in opdracht van de Gemeente Katwijk. Jongerenwebsite Kattuk.nl en het muziekplatform Kattuk.fm verzorgen de jongerenprogrammering in samenwerking met de jongerencentra.

Officiële opening
De officiële opening van IkToon Katwijk vindt plaats tijdens het Doe Mee Festival op zaterdag 17 september op het Marktplein in Katwijk aan Zee. Hier krijgen kunstenaars en verenigingen ook de kans zich te presenteren aan het Katwijkse publiek.

Inspiratie opdoen? 
Bekijk de Katwijkse kunsten van vorig jaar op www.iktoonkatwijk.nl. Kijk voor de landelijke campagne ook op https://iktoon.nl/.

Jongeren die bezig zijn met filmen