Alzheimer café gaat weer live

“Wegwijs in zorgland”

Op woensdag 13 april a.s. vindt een bijeenkomst van het Alzheimer Café plaats in het Huis van de Buurt Zwanenburg, Zwanenburgstraat 62 te Katwijk. Ruth (casemanager dementie) en Els (dementieverpleegkundige) zijn te gast om te vertellen welke mogelijkheden er zijn in zorgland voor mensen met dementie en mantelzorgers.

Leven met dementie vraagt om aanpassingen in het leven. Op een gegeven moment is het tijd om hulp te zoeken. Niet alleen voor de persoon die de dementie treft, maar soms ook voor de naaste omgeving. Wat is er in zorgland mogelijk voor de cliënt en diens naaste omgeving? En hoe regel je dat? Ruth en Els komen hierover vertellen.

Wilt u met ons meepraten over dit thema? U bent van harte welkom in de Zwanenburg. We hebben een ruime opstelling, waardoor iedereen die graag nog 1,5 meter afstand bewaart, hierop kan rekenen

Alzheimer Café Katwijk is een ontmoetingspunt voor patiënten, familieleden, hulpverleners, vrijwilligers en overige belangstellenden die meer willen weten over leven met dementie. U bent welkom vanaf 19.00 uur en het programma start om 19.30 uur. De bijeenkomst eindigt tussen 21.15 en 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. Het Alzheimer Café Katwijk is een samenwerkingsverband tussen Curadomi, DSV, Buurtzorg, Topaz, Welzijnskwartier, Marente en Alzheimer Nederland.

Indien u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met Corrie van Dijk, Topaz Overduin tel. 088 921 2701.