Kleuren en kletsen voor mantelzorgers

Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning heeft weer een gezellige middag voor mantelzorgers in petto. Op donderdag 1 december a.s. gaan we kleuren en kletsen. Samen met andere mantelzorgers kan ontdekt worden hoe leuk, inspirerend en ontspannend kleuren voor volwassenen kan zijn. Wellicht ook een leuke hobby om op te pakken met de zorgvrager!

Het Atrium in de Burgt in Rijnsburg wordt speciaal voor deze middag ingericht als een creatief atelier en biedt daardoor alle ruimte om elkaar op een ontspannen manier te ontmoeten. Onder leiding van onze creatieve Welzijnskwartier collega Margreet Gillebaart gaan we aan de slag met mooie kleurpotloden, leren we een paar leuke kleurtechnieken en maken we daarmee vrolijke kaartjes met als thema kerst. Creatieve ervaring is niet nodig. Voor materialen wordt gezorgd. Tijdens het kleuren serveert Welzijnskwartier koffie en thee met diverse zoetigheden.

Praktische informatie
De middag vindt op donderdag 1 december plaats in de Burgt in Rijnsburg. Aanvang 13.30 tot 15.30 uur.
Wil jij als mantelzorger hierbij aanwezig zijn? Stuur een mail naar mantelzorg@welzijnskwartier.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met sociaalwerker Annelies van Paridon 06-51240663.

Aanmelden als mantelzorger doe je hier.