Ga er maar aan staan, werken en mantelzorg!

Heb je een baan en zorg je voor een naaste? Dan is de kans groot dat het af en toe piept en kraakt. Op dinsdag 1 november gaat Welzijnskwartier en de Gemeente Katwijk hier graag met jou over in gesprek bij Brasserie de Roskam in Katwijk.

Uitgeput op je werk komen. Het missen van een belangrijke vergadering. Extra verlof opnemen. Onbegrip vanuit collega's of je leidinggevende. En daar bovenop ook nog te weinig tijd voor je gezin of om even te sporten. Allemaal zaken waar veel werkende mantelzorgers mee kampen.

Wat mis jij?
Natuurlijk zijn er verlofregelingen voor mantelzorgers. Willen de meeste werkgevers best meedenken als je even klem zit. Bieden verzekeraars respijtzorg. Is er in Katwijk een Blijk van Waardering. En zijn er mantelzorgbijeenkomsten. Tegelijkertijd zien we dat we nog zaken missen. Zo voelen veel werkende mantelzorgers zich nog te vaak alleen staan. En komen ze pas in actie als het echt misgaat.

3 vragen aan werkende mantelzorgers
1. Wat wil jij als werkende mantelzorger verbeterd zien op welk gebied dan ook?
2. Op welke manier kunnen we jou nog beter ondersteunen?
3. Maak je nu gebruik van ondersteuning via jouw werk, gemeente of welzijnsorganisatie?

Informatie
De avond vindt plaats op 1 november van 17.00 – 20.00 uur in Brasserie de Roskam in Katwijk.
Aanmelden is noodzakelijk omdat Welzijnskwartier jou een warme maaltijd en dessert wil aanbieden. Reageer dus voor 26 oktober a.s. via mantelzorg@welzijnskwartier.nl of via de frontoffice (071) 4033323.