Uitnodiging presentatiebijeenkomst Mantelzorg gemeente Katwijk

Gemeente Katwijk nodigt je van harte uit voor de interactieve presentatiebijeenkomst over mantelzorgers en mantelzorgondersteuning in gemeente Katwijk. MantelzorgNLPRO heeft in opdracht van de gemeente Katwijk een onderzoek over behoeften van mantelzorgers rond specifieke onderwerpen als respijtzorg, vindbaarheid van ondersteuning uitgevoerd. De respons en betrokkenheid onder mantelzorgers was hoog. In totaal zijn er 520 vragenlijsten ingevuld en 20 mantelzorgers geinterviewd.

Tijdens deze bijeenkomst worden de uitkomsten, conclusies en aanbevelingen met jou als mantelzorger gedeeld. Ook wordt er tijd genomen voor onderlinge reflectie en uitwisseling.

Het programma ziet er als volgt uit:
18.45 Inloop
19.00 Welkom door Emile Soetendal (wethouder Welzijn en Zorg) en mantelzorger Kees Bos
19.15 Presentatie door MantelzorgNLPRO 
19.45 Interactieve themasessie
20.15 Korte terugkoppeling
20.30 Afsluiting Aline Vos (adviseur MantelzorgNL).

Informatie
Datum: woensdag 25 oktober
Locatie: Gemeentehuis, Koningin Julianalaan 3 Katwijk aan Zee (Burgerzaal)
Tijd: inloop vanaf 18.45 uur, afsluiting rond 20.30 uur
Aanmelden: mail naar detoekomstvan@katwijk.nl.

Week van de Toegankelijkheid

Iedereen moet mee kunnen doen! Toch gaat dat niet altijd even soepel. Steeds meer organisaties, verenigingen en bedrijven zetten zich in voor een inclusieve samenleving. Deze week (2 oktober - 7 oktober) is het week van de toegankelijkheid waar we even extra stil staan bij wat mooie initiatieven. Het creatief atelier verdiend wat ons betreft een 10. Houd onze social media deze week in de gaten voor andere mooie initiatieven.

Hulp oude mevrouw in rolstoel