Dit is er te doen bij de Burgt in Rijnsburg

gebouw met trap en voordeur

Activiteiten door Welzijnskwartier op locatie de Burgt 

 

De Burgt bruist langzaam weer met allerlei leuke activiteiten voor ouderen. Schuif na de lange tijd van corona weer aan!  Dit is er allemaal te doen:

Ontmoeten en koffie 
Koffie-inloop in de Brasserie van de Burgt, gezellig met een aantal mensen aan de koffie of een andere versnapering, ontmoeting is hier het belangrijkste element. Consumpties zijn voor eigen rekening. U kunt inlopen vanaf 10.00 uur, rond 11.30 uur gaat men weer huiswaarts.  

Samen lunchen 
1 keer in de 2 weken (de even weken) is er een eettafel lunch. Een aantal vrijwilligers verzorgt de lunch in de vorm van een soepje en belegde broodjes. De prijs van de lunch is € 2,50. Koffie of andere versnaperingen zijn voor eigen rekening en wordt door u zelf besteld en betaald in de Brasserie. 
 
Iedere maand bingo! 
Iedere laatste woensdag van de maand in de Burgt kunt u meespelen met de bingo. De activiteit start 14.30 uur. Een bingo-kaart inclusief 1 kopje koffie kost € 5,-. 

Aanmelden 
Meld u aan viawww.doemeeinkatwijk.nl of via frontoffice van Welzijnskwartier te bereiken op: 071-4033323 

Vervoer naar de Burgt nodig?
Bel opwerkdagen van 9.00 - 12.00 uur naar Katwijk Rijd(t) Mee (071-3031280) en bestel een ritje zodat u mee kan doen aan de activiteiten.