Nieuw initiatief in Rijnsburg: de Burgt Inn

Samen met de Zonnebloem Rijnsburg start het wijkteam van Welzijnskwartier een nieuw initiatief; De Burgt Inn. Langzamerhand vullen we de Burgt met steeds meer activiteiten, waar mensen op laagdrempelige wijze, elkaar ontmoeten.

De Burgt Inn vormt op woensdag 5 oktober, 2 november en 7 december 2022 een gezellige plek in de Burgt in Rijnsburg, waar volwassenen aan de slag gaan met creatieve activiteiten, puzzelen en diverse spellen, zoals dammen en schaken.

Houdt u meer van lezen met een bakje koffie of thee erbij? Schuif dan lekker aan bij de leestafel boordevol magazines om te bekijken. Sjoelfans zijn ook van harte welkom om de sjoelbak in te wijden. Heeft u een tablet, of mobiel waar u best wel wat hulp bij kunt gebruiken? Ook dan kunt u bij de Burgt Inn terecht; vrijwilligers van Seniorweb zitten klaar om u te helpen met diverse vragen.

Opening De Burgt Inn

5 oktober wordt De Burgt Inn feestelijk geopend. Aanvang 13.30 – 15.30 uur. Het thema van de creatafel is: spelen met bloemen.
Kosten bedragen €3 voor het creatieve gedeelte met daarnaast een bijdrage voor koffie/thee.

Wilt u meer weten? Mail dan naar margreetgillebaart@welzijnskwartier.nl of bel naar Monica van der Stap; tel. 06-45608080