Ga jij voor bewegen of voor creatief tijdens de nieuwe koffieinloop?

 

Wijkteam Rijnsburg van Welzijnskwartier start op dinsdag 12 april van 10.00-11.30 uur een tweede koffie-inloop in de Burgt in Rijnsburg. Tijdens deze inloop kan je deelnemen aan een sportieve buiten activiteit of aan een creatieve binnen activiteit.

Welzijnskwartier organiseert dit iedere twee weken in de oneven weken. De creatieve activiteit staat onder leiding van Ria Verhoork, denk aan bloemschikken, werken met klei of papier. De beweegactiviteit, waaraan uiteraard iedereen kan meedoen, staat onder leiding van Jeffrey Drost onze beweegmakelaar.

Kosten voor de creatieve activiteit zijn € 5,00, de beweegactiviteit is gratis, alleen de koffie is dan voor eigen rekening. Ook de mannen zijn van harte welkom om aan te sluiten bij deze ochtend voor een spelmoment of gewoon voor een gezelligpraatje over de huidige actualiteiten.

Wist jij dat......
•    Er iedere woensdag een koffieinloop is van 10.00-11.30 uur, koffie voor eigen rekening?
•    Er elke laatste woensdag van de maand om 14.00 uur een gezellige bingo wordt gedraaid, kosten € 5,00, daarvoor krijgt u een bingo-plankje en een kopje koffie of thee?
•    Er iedere twee weken (in de even weken) een Eettafel lunch van 11.00 tot 12.15 uur wordt georganiseerd? Kosten 3,50 koffie/thee € 1,00?
Voor alle activiteiten graag aanmelden, uiterlijk 2 dagen van tevoren, op telefoonnummer 071-4033323 of via  www.doemeeinkatwijk.nl

Jeffrey Drost werkt niet meer bij Welzijnskwartier. Vincent Huizer is de nieuwe contactpersoon voor 'Aangepast Sporten'.