Breakout Events Spring Edition

Meivakantie 2022 in Noordwijk

Jongeren in de gemeente Noordwijk kunnen deze voorjaarsvakantie wederom gratis meedoen aan allerlei leuke activiteiten tijdens de Breakout Events Spring Edition. Na eerdere successen in de afgelopen twee jaar verzorgt Welzijnskwartier, Sportbedrijf, YoungPWR en gemeente Noordwijk & partners opnieuw een goed gevuld programma voor jongeren van 12 t/m 25 jaar. Informatie & aanmelden via: www.noordwijkactief.nl 

De Breakout Events. Wat begon als een idee voor de verveelde jeugd aan het begin van de coronaperiode is inmiddels een begrip geworden onder de jeugd waar jongeren nu ook zelf meehelpen in de voorbereiding of tijdens een activiteit. "Ik kijk er echt naar uit om in de vakantie met jullie activiteiten mee te doen. Ik doe nu dingen die ik anders nooit zou doen en ik leer ook weer nieuwe mensen kennen".

Iedere week diverse activiteiten 
Alle jongeren uit Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk kunnen deze zomervakantie gratis meedoen aan veel verschillende activiteiten (12 activiteiten in totaal!). Van sportieve buitenactiviteiten tot cultureel en creatief. Dit is een greep uit het programma: lasergamen, duiken, sing-a-long night, bootcampen, padel, graffiti workshop en mountainbiken. 
Ook is er een speciale middag voor de meiden, een dag in het teken van survival waar je leert vuur maken en zelf je eten hierop gaat bereiden en een sport- en speldag waarbij je de mogelijkheid hebt om een meters hoge klimmuur te beklimmen. 

Informatie & aanmelden 
De activiteiten vinden plaats vanaf maandag 25 april t/m 6 mei. Meer informatie en aanmelden: www.noordwijkactief.nl en klik vervolgens op Breakout Events. Wees er wel snel bij want vol = vol.  

Datum     Dag                Naam Activiteit 
26-apr     Dinsdag         Mountainbike through the woods 
26-apr     Dinsdag         Diving (1) 
26-apr     Dinsdag         Movie Night 
27-apr     Woensdag      
28-apr     Donderdag    Lasergaming in the woods 
29-apr     Vrijdag           Padel 
2-mei       Maandag      Workshop Graffiti 
3-mei       Dinsdag        Bootcamp 
3-mei       Dinsdag        Diving (2) 
3-mei       Dinsdag        Sing-a-long night 
4-mei       Woensdag    Girls day 
4-mei       Woensdag    Scouts day 
5-mei       Donderdag      
6-mei       Vrijdag          Sportsday: Climbwall up high