De IVA gemist vorig jaar? Maandagavond 11 mei kunt u weer meedoen. GEANNULEERD

Schenkt uw vrijwilligersorganisatie alcohol? Zorg er dan voor dat de barmedewerkers minimaal IVA hebben. Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt organiseert in samenwerking met Brijder Preventie weer een Instructie Verantwoord Alcohol Schenken.

Op maandagavond 11 mei a.s. organiseert Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt (VIP) i.s.m. Brijder Preventie de Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA).

Bar vrijwilligers doen belangrijk werk. Zij zorgen ervoor dat bezoekers gezellig samen van een hapje en een drankje kunnen genieten. Maar dat brengt ook een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Op grond van de drank- en horecawet wordt daarom van bar vrijwilligers verwacht dat zij over de verklaring Sociale Hygiëne beschikken of de Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) hebben gevolgd.

Op maandagavond 11 mei a.s. kunnen barmedewerkers van vrijwilligersorganisaties deelnemen aan de IVA die verzorgd zal worden door Brijder Preventie. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Na afloop ontvangt u een bewijs van deelname.

Meedoen? Schrijft u zich dan in bij Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt op telefoonnummer: 071 – 4033323 of via email: vip@welzijnskwartier.nl Geef meteen de naam van uw organisatie, uw eigen naam, voorletters én geboortedatum door.

Als u in mei meedoet kunt u na de zomervakantie gekwalificeerd achter de bar staan!

Praktische informatie: DEZE BIJEENKOMST KOMT TE VERVALLEN I.V.M. HET CORONAVIRUS.

Datum: maandag 11 mei. Aanvang: 19.30 uur. Zaal open vanaf: 19.15 uur.

Inschrijven tot: 1 mei 2019

Locatie: kantine FC Rijnvogels, Eerste Mientlaan in Katwijk.