Het 'Samen voor de buurt' feest!

Eén groot feest!

Woensdag 6 juli wordt het één groot feest in de Zanderij. Het project ‘Samen voor de Buurt’ staat dan op het programma, een evenement voor jong en oud. Samen voor de Buurt staat in het teken van ontmoeting tussen wijk- en buurtbewoners. Er is voor ieder wat wils; van sportieve- en creatieve activiteiten tot een ongedwongen kopje koffie met de bewoners uit de wijk. Kortom, een supergezellige middag voor jong en oud.  

Doe mee! 
Samen voor de Buurt wordt georganiseerd door Welzijnskwartier, maar dat kunnen wij natuurlijk niet alleen deze dag. Daar hebben wij de hulp van ouders nodig. Voor aanmelden kan je bij wijkwerker Sanne Alblas terecht via: sannealblas@welzijnskwartier.nl  
Locatie evenement: groenstrook Salomonszegel bij de bussluis Zilverschoon. Start activiteit: 14 uur tot 17 uur. Deelname is gratis.  

Meer activiteiten 
Na de zomer willen wij activiteiten gaan organiseren voor jongeren in de wijk, maar daar hebben wij vrijwilligers (ouders) voor nodig. Ben je woensdag 6 juli niet beschikbaar maar wil je je in de toekomst inzetten voor jongeren in de wijk? Meld je dan aan bij Sanne. 

Een groepje mensen die met elkaar een gezellig gesprek voeren