Workshop sportmethodieken kerkelijk jeugdwerk op strand!

Op donderdagavond 14 mei 2020 organiseert Welzijnskwartier de actieve workshop 'sportmethodieken voor het kerkelijk jeugdwerk', op en bij het Katwijkse strand. De leiding over de avond ligt in handen van Martin Kristelijn van Sportbureau Tino:

"Muziek, voeding en sport zijn de drie wereldtalen waarmee elk persoon communiceert. Sinds ruim 7 jaar past Sportbureau Tino deze talen toe binnen de hulpverlening aan cliënten, van jong tot oud, vanuit verschillende culturen en achtergrond en op elk niveau en problematiek.

Graag nemen we jullie op 14 mei mee in de werkwijze van Sportbureau Tino en wat dit voor jullie werk met jongeren en jong volwassenen kan betekenen. Na een heerlijk sportmoment met elkaar zullen we in de nabespreking verschillende werkwijzen en methodieken laten zien die jullie wellicht weer kunnen toepassen in jullie werk. Graag komen we jullie inspireren en zien we uit naar jullie komst en naar jullie vragen en input ook op deze avond. Neem alvast eens een kijkje op Instagram en de website."

Ben jij vrijwilliger in het jeugdwerk van je kerk en is deze avond écht iets voor jou? Meldt je dan aan door te mailen naar Sanne Alblas: sannealblas@welzijnskwartier.nl