In contact blijven met elkaar bij Alzheimer

Bijeenkomst Alzheimer Café

Op woensdag 11 mei a.s. vindt een bijeenkomst van het Alzheimer Café plaats in het Huis van de Buurt Zwanenburg, Zwanenburgstraat 62 te Katwijk. Quirine Slik (psycholoog) is te gast en geeft uitleg en handreikingen om met elkaar in contact te blijven.

Communicatie verbindt ons met anderen. We delen onze ervaringen gevoelens en verlangens en ideeën met elkaar. Bij dementie verdwijnt geleidelijk de vaardigheid om ervaringen met elkaar te delen. Dat vraagt om aangepaste communicatie. Een psychologe biedt ons handreikingen om met elkaar in contact te blijven.

Wilt u met ons meepraten over dit thema? U bent van harte welkom in de Zwanenburg. We hebben een ruime opstelling, waardoor iedereen die graag nog 1,5 meter afstand bewaart, hierop kan rekenen.

Alzheimer Café Katwijk is een ontmoetingspunt voor patiënten, familieleden, hulpverleners, vrijwilligers en overige belangstellenden die meer willen weten over leven met dementie. U bent welkom vanaf 19.00 uur en het programma start om 19.30 uur. De bijeenkomst eindigt tussen 21.15 en 21.30 uur. Aanmel-den is niet nodig en de toegang is gratis. Het Alzheimer Café Katwijk is een samenwerkingsverband tussen Curadomi, DSV, Buurtzorg, Topaz, Welzijns-kwartier, Marente en Alzheimer Nederland.