Vrijwillige klushulp gezocht

Ben je graag met je handen aan de slag?

Welzijnskwartier zoekt vrijwilligers voor het installeren van energiebespaarboxen om huizen energiezuiniger te maken. Dit project is in samenwerking met de gemeente Katwijk voor ondersteuning voor iedereen met een laag inkomen. Binnenkort start dit project voor besparing van energie.

Voor wie? Inwoners in Katwijk die het lastig vinden om materialen uit de energiebespaarbox te installeren kunnen geholpen worden door een vrijwilliger. Ben je beschikbaar als klusjesman of –vrouw en help je graag? Jij kan jouw handige talent inzetten bij het besparen van energie!

Wat ga je als vrijwilliger doen? Je gaat helpen met het uitvoeren van energie besparende maatregelen bij de mensen thuis. Voorbeelden hiervan zijn: het vervangen van gloeilampen en halogeenlampen door LED lampen, tochtstrippen plaatsen en een waterbesparende straalregelaar aanbrengen

Aanmelden als vrijwilliger? Je mag zelf aangeven hoe vaak en wanneer je deze werkzaamheden kunt doen. Een VOG, Verklaring omtrent gedrag, is vereist en wordt door Welzijnskwartier aangevraagd en vergoed.

Voor aanmelden en meer informatie kunt u contact opnemen met Ria Paap;  06-13842840 riapaap@welzijnskwartier.nl

 

Een klusjes man die aan het boren is

Doe Mee Festival - 17 september

Op zaterdag 17 september (10.00-16.00) is het marktplein naast het zwembad het epicentrum voor kunst, cultuur en sport. In samenwerking met verschillende organisaties kan je meedoen aan allerlei leuk activiteiten, workshops en proef je aan het rijke vrijwilligersleven in gemeente Katwijk.

Doe Mee in Katwijk

Doe Mee Weken 2021