Creatief talent zichtbaar in de Burgt

Al weken is ze ermee bezig, met mooie tinten acrylverf werkt Mila Corijn aan een schilderij van wel 120 cm breed. “Ik word ontzettend blij van het werken met allerlei soorten kleurmaterialen. Superleuk dat ik binnenkort in de Burgt kan laten zien wat ik zoal maak; ik doe namelijk samen met mijn moeder Melanie mee aan een expositie in de Burgt tijdens de Week van de Amateurkunst.”

Naast Mila en haar moeder doen nog een aantal amateurkunstenaars mee aan deze expositie die georganiseerd wordt door wijkteam Rijnsburg van Welzijnskwartier. Er valt veel te bewonderen, zoals beelden van keramiek, aquarellen, Zentangle tekenkunst, prachtig ingekleurde mandala’s, voorwerpen van textiel en nog heel veel meer.

Zin om te komen kijken? Vanaf dinsdag 12 september tot en met zaterdag 16 september is de expositie te bewonderen in de hal van De Burgt in Rijnsburg tussen 10.00 – 15.00 uur. Wil je er meer over weten mail dan even naar margreetgillebaart@welzijnskwartier.nl.

Doe Mee Festival

Katwijkse verenigingen en organisaties hebben heel veel te bieden! Wat precies? Dat laten zij zien op het Doe Mee Festival op 9 september 10:00-16:00 uur op het Marktplein naast Aquamar. Er zijn grote en kleine workshops, optredens, activiteiten en een gezellige informatiemarkt.  
  
Het Doe Mee Festival is voor jong en oud. De naam verklapt al het idee van het event: MEEDOEN. Bij alles wat er op het marktplein gebeurt staat MEEDOEN centraal. Lekker actief meedansen met DC Dance, meezingen met Romans Twelve, radio maken voor RTV Katwijk of ontdek het vrijwilligerswerk in buurt. Laat je inspireren bij het Blijtank Station, proef de lekkerste gerechten in de foodcorner of stap op de smoothiefiets. Ervaar dit en nog veel meer aanbod van lokale organisaties op 9 september.