Ben jij een toekomstige 'maaltijdrijder'?

Sinds jaar en dag verzorgt Welzijnskwartier maaltijden voor ouderen en mensen met een beperking. Mensen die zelf geen boodschappen kunnen doen en/of koken. Vroeger heette dat Tafeltje Dekje, maar alweer een paar jaar noemen we dat Maaltijdservice Katwijk.

“Vaak ben je één van de weinige mensen met wie ze contact hebben. Dus als het niet goed gaat, kan ik aan de bel trekken.”

Een superleuk team
De vrijwilligers die de maaltijden rondbrengen, vormen samen een superleuk team. Na iedere bezorgdag drinken de rijders van die dag gezellig samen een kop koffie. Het team is nu op zoek naar een aantal nieuwe maaltijdrijders. Mensen zoals jij, die het leuk vinden om 1 à 2 keer per week of om de week een aantal maaltijden met de auto rond te brengen in Katwijk.

Praktisch

  • Bezorgdagen: dinsdag en vrijdag
  • Bezorgtijden: 08.30 en 10.00 uur
  • Ophaallocatie: Eetgemak in ’t Heen

“Vrijwilliger bij de Maaltijdservice is een goede reden om vroeg je bed uit te gaan. Na afloop drinken we nog gezellig een bakkie koffie met z’n allen. Zo heb je toch weer een leuke ochtend gehad.”

Aanmelden 
Wil jij een steentje bijdragen bij de Maaltijdservice? Neem dan contact op met Arnout de Bakker, sociaal werker bij Welzijnskwartier, via tel. 06-12215177 of arnoutdebakker@welzijnskwartier.nl

Mannen houden een certificaat vast