Goud van de toekomst!

Scum vrijwilligers zetten zich in voor Katwijk en krijgen een boost met Project Talent skills-trainingen

Met trots feliciteren Project Talent en Scum hier…
Ilse, Ry-ann,  Marinka, Lisah,  Famke, Ashley, Jesse, Martijn, Wesley, Chris, Marijn, Christian, Thom, Aaron, Lieke, Lars, Nova en ...  feliciteren met het behalen van hun certificaat van Project Talent. De certificaatuitreiking vond afgelopen woensdagavond, groots en feestelijk plaats. De zaal zat vol trotse ouders, familie en vrienden. Elke jongere ontving het certificaat uit de handen van wethouder Sonny Spek. Deze groep jonge mensen zetten zich stuk voor stuk in als vrijwilliger bij jongerencentrum Scum. 

Het Welzijnskwartier heeft voor deze groep een op maat gemaakt Project Talent aan geboden. Tijdens dit project hebben de jongeren 4 trainingsdagen gehad. In deze trainingen kwamen onder andere communicatie, presentatie en persoonlijke kwaliteiten aan bod. Afgesloten met een positieve compliment douche. Uiteraard hebben de jongeren minimaal 6 maanden de handen uit de mouwen gestoken, al waren sommige al vele jaren vrijwilliger binnen het jongerenwerk.

Goed nieuws!
Project Talent mag de komende jaren nog veel meer jongeren de kans geven om zichzelf te ontwikkelen, anderen te ontmoeten en zich in te zetten voor een ander. De subsidie om tot en met 2025 door te gaan is onlangs door het Ministerie van VWS gehonoreerd. 

Powered by
Project Talent is een samenwerking tussen Welzijnskwartier, WelzijnsKompas, Welzijn Teylingen, Welzijn Noordwijk en de deelnemende gemeenten Lisse, Hillegom, Teylingen, Noordwijk en Katwijk. 
 
Aanmelden en meer info
Jongeren kunnen zich inschrijven via de website: www.projecttalentmdt.nl. Liever eerst appen of bellen? Dat kan via 06-12102118.