Samen buiten bewegen en ontmoeten met de ‘Vitality Club’

Onderzoek wijst uit dat veel 55-plussers te weinig bewegen en zich daar ook best bewust van zijn. Vanuit de Leyden Academy zijn de afgelopen jaren zogenaamde Vitality Clubs voor 55-plussers ontstaan. 

De uitgangspunten van de ‘Vitality Club’ zijn eenvoudig:
•    Bewegen is voor iedereen gezond en draagt bij tot een gezonde leefstijl
•    We maken gebruik van de natuurlijke omgeving
•    Kosten zijn laag: u koopt een strippenkaart van € 10,-, meedoen kost € 1,-- per keer, komt u niet – betaalt u ook niet
•    Na afloop (op eigen kosten) altijd tijd en ruimte voor koffie en een leuk gesprek

Zie jij het belang van bewegen in, wil jij buiten bewegen en niet vast zitten aan allerlei verplichtingen van bijvoorbeeld een sportvereniging of fitnesscentrum? Het allerbelangrijkste dat de Vitality Club voor haar deelnemers betekent, is het plezier dat zij halen uit het gezamenlijk bewegen.


Nieuwe locatie
Wij zijn, als Sport & Beweegmakelaar van Welzijnskwartier, erg enthousiast over dit concept en kunnen melden dat er weer een nieuwe locatie extra in ons aanbod zit, namelijk het PMT-gebouw in Katwijk aan den Rijn.

Je kunt dus terecht op de volgende locaties:
Vrijdag van 09.00 - 10.00 uur, PMT-gebouw - Tulpstraat 15a, Katwijk a/d Rijn
Maandag 09.00 - 10.00 uur Dierenweide, Rijnsburg
Woensdag 09.00 - 10.00 uur VV Katwijk, Katwijk Noord
Donderdag 09.00 - 10.00 uur Quick Boys, Katwijk aan Zee

Overige informatie
Welzijnskwartier faciliteert met het begeleiden bij de opzet- en het geven van de eerste lessen door een beweegcoach en verzorgt tevens eenvoudig sportmateriaal. U komt in sportieve kleding en u heeft goede schoenen aan! De eerste twee lessen zijn gratis!

Komt u voor een proefles naar de locatie, wilt u eerst meer weten over de werkwijze of heeft u andere vragen? Dan kunt u contact opnemen met Lilyan Hofstee  071 – 4033323 of 06-82052107 of mail naar lilyanhofstee@welzijnskwartier.nl