Kom gezellig koffiedrinken tussen de kunst!

Kom naar De Burgt in Rijnsburg op woensdag 3 mei tussen 10.00 en 12.00 uur voor een fantastische ochtend vol creativiteit en gezelligheid! Ontdek de talenten van jong en oud tijdens de Koffie- en Kunstochtend, die vorig jaar een enorm succes bleek te zijn.

Wandel langs de vele tafeltjes en bewonder de prachtige handgemaakte creaties, waaronder kleurrijke aquarelschilderijtjes, originele cadeaus en decoraties van papier, stof, keramiek en zentangle. Er is voor iedereen wat te doen: jong en oud kunnen deelnemen aan de creatafel en een leuke make-en-take doen met papier en kleurpotloden, terwijl de kinderen kunnen genieten van de schminkhoek.
En vergeet niet om te ontspannen op het gezellige terras en te genieten van de barista-kunsten van de Lekkerste Koffieboon!

De Koffie- en Kunstochtend wordt georganiseerd door het Wijkteam Rijnsburg van Welzijnskwartier, in samenwerking met cliënten en medewerkers van Stichting Gemiva-SVGgroep en Het Raamwerk.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar margreetgillebaart@welzijnskwartier.nl. Mis deze geweldige ochtend vol creativiteit en gezelligheid niet!