Prikkelarm Creatief Ontmoeten 18+

Voor iedereen die graag andere mensen ontmoet in een rustige en creatieve omgeving.

Op dinsdag 14 februari start het Welzijnskwartier in de Molenwijk met Prikkelarm Creatief Ontmoeten. Mensen die daar behoefte aan hebben zijn vanaf nu elke dinsdag welkom van 10.00 tot 12.00 uur om elkaar prikkelarm en creatief te ontmoeten.

Sommige mensen zijn meer dan gemiddeld gevoelig voor prikkels. Bijvoorbeeld een gevoeligheid voor licht, geluid, drukte maar ook andere prikkels zoals de gemoedstoestand van mensen om je heen. Mensen met autisme, hoog gevoeligheid, AD(H)D, een burn-out of niet aangeboren hersenletsel kunnen behoefte hebben aan een prikkelarme omgeving. Maar dat wil niet zeggen dat je niet graag onder de mensen bent.

Met Prikkelarm Creatief Ontmoeten willen we mogelijk maken dat bezoekers in een prikkelarme omgeving op een fijne manier in contact kunnen komen met elkaar, maar ook de rust kunnen vinden die ze nodig hebben. 

Vanaf dinsdag 14 februari ben je elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur welkom in het Huis van de Wijk (PMTgebouw) aan de Tulpstraat 15a in Katwijk om te werken aan een kleurplaat (mandala's kleuren), een legpuzzel met 1000 stukjes te doen, een boekje te lezen of te werken aan iets creatiefs dat je van huis hebt meegenomen. De bedoeling is dat we in stilte bij elkaar zijn. Wie dat wil kan een koptelefoon met eigen muziek opzetten. Heb je wel behoefte een gezellig gesprek? Dan kan dat natuurlijk ook, in een andere ruimte dan waar we in stilte creatief bezig zijn.

Meer informatie & aanmelden
Je hoeft je voor het Prikkelarm Creatief Ontmoeten niet in te schrijven. Je kunt gewoon dinsdagochtend binnenlopen tussen 10.00 en 11.30 uur. Voor meer informatie bel of mail naar sociaal werker Asli Filiz 06-12114636 aslifiliz@welzijnskwartier.nl.