Alzheimer Café: Rouw bij levend verlies

Op woensdag 13 maart aanstaande vindt er een bijeenkomst van het Alzheimer Café plaats in dienstencentrum Zwanenburg, Zwanenburgstraat 62 te Katwijk. Dineke Ooms, van Azul Coaching en Verliesbegeleiding neemt u deze avond mee in de fases van rouw bij levend verlies bij dementie.

Na de diagnose dementie begint er langzaamaan een periode van afscheid nemen. Afscheid van vaardigheden, toekomstplannen en gewoontes die altijd zo vanzelfsprekend leken. Mantelzorgers en mensen met dementie komen daardoor in een rouwproces. Een psycholoog gespecialiseerd in rouwverwerking neemt je mee in dit proces zodat de mantelzorger zich beter kan voorbereiden.

Inloop vanaf 19:00 uur. Start van het programma is om 19:30 uur. De bijeenkomst eindigt tussen 21:15 en 21:30 uur. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. Alzheimer Café Katwijk is een ontmoetingspunt voor patiënten, familieleden, vrienden, vrijwilligers, hulpverleners en overige belangstellenden die meer willen weten over leven met dementie. Het Alzheimer Café Katwijk is een samenwerkingsverband tussen Curadomi, DSV, Topaz, Welzijnskwartier, Marente en Alzheimer Nederland.

Indien u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met Annelies van Paridon, Welzijnskwartier Katwijk tel. 071-4033323.