Koffieochtend mantelzorgende ouders

Koffieochtend mantelzorgende ouders

Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning organiseert op donderdag 20 juni van 10.00 uur tot 11.30 uur in Restaurant de Beslagkom, Zwaaikom 3 in Katwijk aan Zee een koffieochtend voor mantelzorgende ouders (verzorgers) uit de gemeente Katwijk.

De ochtend is bedoeld voor ouders van kinderen met Autismespectrumstoornissen (ASS), ADHD, hoogbegaafdheid, hoog sensitiviteit, een lichamelijk of verstandelijke beperking. Het doel van deze ochtend is om ouders/verzorgers in contact te brengen met andere ouders, ervaringen te delen, (h)erkenning te ervaren, te delen wat bij hun kind gewerkt heeft en hun eigen vragen aan anderen te kunnen stellen. Medewerkers van het team Mantelzorgondersteuning ontvangen je met een kopje koffie of thee en zijn het aanspreekpunt voor het stellen van vragen. Kinderen zijn meer dan welkom en speelgelegenheid is aanwezig.

Inloop is mogelijk van 10.00 tot 11.30 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden en de koffie/thee/limonade is gratis.

Aanmelden is niet noodzakelijk maar om een idee te krijgen hoeveel mensen wij kunnen verwachten, graag een mailtje aan mantelzorg@welzijnskwartier.nl of bel naar 071-4033323. Ook nieuwe mantelzorgers zijn van harte welkom.