Laat uw Katwijkse kunst zien tijdens Burendag op 24 september!

Ondanks de zomerstop, organiseren de AOBK en Welzijnskwartier toch nog een aantal leuke activiteiten in de Zwanenburg. Zo kunt u elke donderdag deelnemen aan de gezellige creatieve ochtend. Daarnaast vindt van 19 tot en met 24 september de Katwijkse kunst expositie plaats en daar kunt u een steentje aan bijdragen.

Wij nodigen u uit om uw kunstukken over Katwijk bij ons te brengen en te laten zien tijdens de expositie. Haal die mooie zelfgemaakte Katwijkse boot van de plank of laat uw oude gebreide visserstrui zien van uw opa. Misschien heeft u nog wel een broche die hoorde bij de klederdracht. Of wilt u graag uw aangeklede poppen met Katwijkse klederdracht laten zien. Burendag Tot 14 september iedere maandag van 14.00 tot 17.00 uur kunt u de spullen langs brengen in de Zwanenburg. Op 19 september wordt de tentoonstelling opgezet en tijdens de Burendag op 24 september sluiten we deze af. Op deze dag is er een expert aanwezig van het Katwijks museum waar u vragen aan kunt stellen over de kunststukken. Help ons om de Zwanenburg om te toveren tot een Klein Katwijks museum!

Doe Mee Festival - 17 september

Op zaterdag 17 september (10.00-16.00) is het marktplein naast het zwembad het epicentrum voor kunst, cultuur en sport. In samenwerking met verschillende organisaties kan je meedoen aan allerlei leuk activiteiten, workshops en proef je aan het rijke vrijwilligersleven in gemeente Katwijk.

Doe Mee in Katwijk

Doe Mee Weken 2021