Meer energie voor jou als mantelzorger!

Een workshop voor mantelzorgers

Aandacht hebben voor zorg voor jezelf is makkelijker gezegd dan gedaan, zeker voor een mantelzorger. Daarom organiseert Welzijnskwartier op woensdag 19 oktober de workshop meer energie voor jou als mantelzorger. Want ook in de meest complexe situaties zijn er mogelijkheden om op te laden. 

In de workshop meer energie voor jou als mantelzorger krijg je inzichten in hoe je brein en je lichaam energie verliezen door diverse stressfactoren, zoals fysieke, biochemische en emotionele stress, en hoe je deze factoren zelf positief kunt beïnvloeden. 

Vitaliteitscoach en mantelzorger Vera Verhoeven geeft de workshop. In het dagelijks leven zorgt Vera voor haar zoon en creëert zij bewustzijn bij mensen over hoe je je energiepeil in balans houdt en hoe je steeds weer oplaadt.  

Meer energie op lange termijn 

Ervaar dat jij en jouw lichaam belangrijk zijn, voor nu en voor op de langere termijn. Dit doen we door vitaal leiderschap; wat kan jij versterken in jouw balans in stressbronnen en herstel. Er is veel aandacht voor hoe jij dit in jouw persoonlijke situatie dagelijks toepast, en hoe je op een andere manier keuzes maakt binnen jouw verantwoordelijkheden. 

Meer informatie 

De gratis workshop vindt plaats in het PMT-gebouw, Tulpstraat 15A in Katwijk van 19.00 tot 21.00 uur. 

Meld je aan via mantelzorg@welzijnskwartier.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met sociaal werker Annelies van Paridon tel. 06-51240663