Nieuw creatief atelier in Rijnsburg voor jonge mensen!

Maak kennis met het nieuwe creatieve atelier in Rijnsburg, georganiseerd door kunsteducator Melanie Corijn in samenwerking met Welzijnskwartier en Gemiva/Het Raamwerk. Op woensdagavond 17, 24, 31 mei en 7 juni a.s. wordt de ruimte van Wijkcentrum Centraal in de Tulpenstraat 16 omgebouwd tot een gezellige en toegankelijke plek waar jonge mensen tussen de 18 en 30 jaar onder begeleiding aan de slag kunnen met leuke creatieve technieken, zoals monoprinten.

De avonden zijn los van elkaar te bezoeken en meedoen kost slechts €2,50. Door samen creatief bezig te zijn ontstaan er leuke ontmoetingen, werkt het ontspannend en verbindt het mensen. Daarnaast haalt het verborgen talenten omhoog! Het atelier is dé plek in Rijnsburg waar jonge mensen hun creativiteit kunnen uiten en nieuwe vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Melanie Corijn, in het dagelijks leven actief als kunsteducator is blij dat ze samen met de organisaties Welzijnskwartier, Gemiva/Het Raamwerk dit atelier kan opstarten: “Met elkaar willen we jonge mensen een gezellige en toegankelijke plek bieden waar ze onder begeleiding aan de slag kunnen met  leuke creatieve technieken. Zoals bijvoorbeeld met monoprinten.”

 “Wij zien wat het mensen doet om samen creatief aan de slag te zijn; het zorgt voor leuke ontmoetingen, het werkt ontspannend, het verbindt mensen en het haalt verborgen talenten omhoog. In Rijnsburg ontbrak nog zo’n plek dus zijn we heel blij dat we als organisaties dit samen met Melanie kunnen opstarten” aldus Margreet Gillebaart, sociaal werker bij Welzijnskwartier en Anita Meijer, locatiemanager Wijkcentrum Centraal. “In Rijnsburg ontbrak nog zo’n plek en we zijn ervan overtuigd dat dit atelier voor jonge mensen van grote waarde zal zijn.”

Wil jij ook creatief aan de slag en nieuwe mensen ontmoeten? Stuur dan een mailtje naar melaniecorijn@hotmail.com en geef aan op welke avond(en) je mee wil doen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Margreet Gillebaart via margreetgillebaart@welzijnskwartier.nl. Kom langs en ontdek jouw verborgen talenten!