Fondsenspreekuur voor vrijwilligersorganisaties

Geld nodig voor uw maatschappelijke plan?  

Veel verenigingen en buurten zijn bezig in en voor de Katwijkse samenleving. Maar soms worden ideeën en projecten niet gestart, omdat er onvoldoende geld beschikbaar is. In dat geval kan een fonds uitkomst bieden. Op 26 oktober zet Welzijnskwartier de mogelijkheden op een rij. 

Tijdens het fondsenspreekuur kunt u uw idee of uw initiatief voorleggen aan een van de 4 fondsen die aanwezig zijn: Fonds 1818, Wijkraden Katwijk, Samen voor Elkaar fonds én Rabobank. De fondsen denken graag mee met het concretiseren van uw plan en de mogelijkheden voor extra geld. Het gaat om maatschappelijke initiatieven in Katwijk die u bijvoorbeeld vanuit uw vereniging of buurt wilt starten. 

Aanmelden 
Het is belangrijk dat u zich aanmeldt voor het fondsenspreekuur. En van tevoren een zo concreet mogelijk voorstel mailt. Aan de hand van alle aanmeldingen, wordt een rooster gemaakt en hoort u op welk tijdstip u wordt verwacht. Hiermee worden lange wachttijden voorkomen. 

Welzijnskwartier 
Deze brede welzijnsorganisatie wil dat iedereen mee kan doen in de Katwijkse samenleving. Om dit te bereiken organiseert Welzijnskwartier zelf activiteiten voor jong en oud. Daarnaast ondersteunen de sociaal werkers van Welzijnskwartier scholen, verenigingen, stichtingen en (buurt)initiatieven met maatschappelijke projecten en initiatieven.  

Door: Welzijnskwartier 
Wie: Katwijkse verenigingen en (buurt)initiatieven 
Waar: Communityruimte Rabobank, Valkenburgseweg 2, Katwijk  
Wanneer: 26 oktober om 19.00 uur 
Aanmelden tot uiterlijk15 oktober vrijwilligers@welzijnskwartier.nl, (071) 4030 669, (06)10818248