Nieuwe mensen ontmoeten? Bezoek dan eens de Burgt Inn

Op woensdag 1 november en woensdag 6 december organiseert het wijkteam Rijnsburg van Welzijnskwartier i.s.m. de Zonnebloem weer gezellige Burgt Inn middagen. De aanvang is vanaf 13:00 en de middag eindigt om 15:30 uur. De Trouwzaal van de Burgt in Rijnsburg is op die dag een gezellig trefpunt waar volwassenen mee kunnen doen aan diverse ontspannende activiteiten. 

Bij de creahoek worden leuke decoraties voor in huis gemaakt. Ben je meer een spellenmens of houd je van puzzelen? Dan zijn er verschillende spelmogelijkheden waar je je bij kunt aansluiten. In de koffiehoek is er altijd wel iemand in voor een praatje. Heb je zelf een leuk idee over wat je die middag wil doen? Laat het ons weten!

Vrijwilligers van het Seniorweb zijn er ook bij van 13:30 tot 14:00 uur om je op weg te helpen bij vragen over je tablet of laptop. Zien we jou bij de eerstvolgende Burgt Inn middag? Loop gezellig binnen, aanmelden is niet nodig.

Kosten bedragen 4 EUR voor het creatieve gedeelte met daarnaast een bijdrage voor de koffie en/of thee. Wil je meer over de middag weten? Mail dan naar margreetgillebaart@welzijnskwartier.nl.


Week van de Toegankelijkheid (Onderdeel Doe Mee Weken

Iedereen moet mee kunnen doen! Toch gaat dat niet altijd even soepel. Steeds meer organisaties, verenigingen en bedrijven zetten zich in voor een inclusieve samenleving. Deze week (2 oktober - 7 oktober) is het week van de toegankelijkheid waar we even extra stil staan bij wat mooie initiatieven. Het creatief atelier verdiend wat ons betreft een 10. Houd onze social media deze week in de gaten voor andere mooie initiatieven.

Hulp oude mevrouw in rolstoel