Op de koffie bij wijkcentrum Binders

Welzijnskwartier mantelzorgondersteuning heeft onlangs weer gebruik gemaakt van de diensten van de deelnemers van Binders. Deze keer hebben zij voor ons de give-aways ingepakt die wij uitdelen aan onze mantelzorgers tijdens bijeenkomsten en evenementen. Sociaal werkers Asli Filiz en Annabel Gerritsen zijn bij ze lang geweest met wat lekkers bij de koffie en konden zo ook zien hoeveel plezier ze eraan hebben om deze klusjes aan te pakken.

In wijkservicecentrum Binders verlenen mensen met een beperking diensten in de wijk Katwijk-Binnen. Zij verlenen diensten aan onder andere tuincentrum de Uiver en de Oranjevereniging, houden de wijk schoon en verzorgen drukwerk voor particulieren en verenigingen. Binders is ontstaan op gezamenlijk initiatief van Raamwerk en de Gemiva-SVG Groep, ondersteund door de gemeente Katwijk.

Heeft u als bedrijf of organisatie een leuke inpakklus of mailing te versturen. Of wilt u op vakkundige manier uw papier laten versnipperen? Neem dan contact op met Rebecca van Heusden van de Gemiva-SVG Groep op 071-4020240 of mail naar Rebecca.van.heusden@gemiva-svg.nl.