Dankbetuiging vrijwilligers De Driehoek

Bewoners van de Driehoek kunnen dankzij vrijwilligers lekkere maaltijden blijven eten
Dankbetuiging vrijwilligers de Driehoek

Maandenlang zetten deze vrijwilligers zich belangeloos in voor hun buren. Het zijn bewoners van het appartementencomplex bekend als De Driehoek aan de Groen van Prinstererweg. Door corona kon er niet meer gezamenlijk in DSV de Duinrand gegeten worden. De bewoners boden zich aan om zelf de maaltijden langs te brengen. Door DSV, De Bewonerscommissie van de Driehoek, De Gemeente Katwijk en Welzijnskwartier werden ze in het zonnetje gezet met een prachtige bos bloemen. Een mooie samenwerking tussen twee van de Huizen van de Wijk in de Hoornes, waar bewoners voor allerlei activiteiten, vragen en ondersteuning terecht kunnen.  

De maaltijd wordt nu verplaatst naar de gezamenlijke ruimte beneden, om de sociale contacten te bevorderen. De vrijwilligers gaan nog even door, totdat de reguliere maaltijden hopelijk weer in september in de Duinrand gegeten kunnen worden.  

Wilt u een handje helpen en ook één dag in de week maaltijden aan de bewoners van de Driehoek uitdelen? Meld u dan bij Wim Suyling via w.suyling@planet.nl

5 mensen die een boeket in ontvangst nemen