Ga gezellig met de Wijkhopper naar de Kerstbrunch 55+ in het PMT gebouw!

Katwijk rijd(t) Mee is een vervoersdienst voor mensen met een mobiliteitsprobleem en bestaat uit de inzet van vrijwilligers. Ook rondom de feestdagen staan zij voor iedereen klaar. 

Katwijk Rijd(t) Mee rijdt ritten binnen de gemeente Katwijk met 100% elektrische auto's, onze Wijkhoppers. Ook verzorgen zij ritten buiten de gemeente Katwijk met ANWB AutoMaatje. De chauffeurs rijden hierbij met hun eigen auto. 

De Wijkhopper en ANWB AutoMaatje zijn niet alleen voor medische ritten, maar ook voor sociaal vervoer zoals; naar een vriendin of gezellig naar de markt of winkelen. Dus wilt u naar een bingo, of bijvoorbeeld naar de Kerstbrunch in het PMT gebouw op 23 December om 10:30 uur, dan kunt u bellen. 

Katwijk rijd(t) mee is iedere werkdag te bereiken via het nummer 071-3031280 van 09:00 tot 12:00 uur. Zij zullen met u kijken naar de mogelijkheden.  

Feestdagen 
Katwijk rijd(t) Mee is alleen op nationale feestdagen gesloten. In december rijden we dus niet op eerste en tweede kerstdag en nieuwjaarsdag. Daartussen staan onze enthousiaste vrijwilligers wel voor u klaar!   

Overige informatie 
Wilt u een rit bestellen voor woensdag 28 december, dan kunt u dit het beste doorgeven op vrijdag 23 december, maar eerder mag natuurlijk ook. Wilt u zelf mensen op weg helpen?  We zoeken nog gezellige chauffeurs. Bel naar 071-3031280 bereikbaar van 9:00 tot 12:00 uur of mail naar katwijkrijdtmee@welzijnskwartier.nl 

Wij wensen u alvast hele fijne feestdagen en een gezond Nieuwjaar namens het hele team van Katwijk Rijd(t) mee.