Themabijeenkomst Alzheimer Café: Hulpmiddelen bij dementie

Op woensdag 8 maart vindt er een bijeenkomst van het Alzheimer Café plaats in dienstencentrum Zwanenburg. Een ergotherapeut biedt deze avond informatie over hulpmiddelen bij dementie.

De diagnose dementie vraagt om aanpassingen om het dagelijks leven zo normaal mogelijk door te laten gaan. Wat is ervoor nodig om zo lang mogelijk veilig thuis te wonen en zelfstandig je gang te gaan? Welke hulpmiddelen zijn er en hoe regel je deze zaken. Een ergotherapeut neemt u mee in de mogelijkheden en gebruik van hulpmiddelen.

Alzheimer Café
Alzheimer Café Katwijk is een ontmoetingspunt voor patiënten, familieleden, vrienden, vrijwilligers, hulpverleners en overige belangstellenden die meer willen weten over leven met dementie. Het Alzheimer Café Katwijk is een samenwerkingsverband tussen Curadomi, DSV, Topaz, Welzijnskwartier, Marente en Alzheimer Nederland.

Overige informatie
Inloop vanaf 19:00 uur. Start programma 19:30 uur. De bijeenkomst eindigt tussen 21:15 uur en 21:30 uur. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis. Indien u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met Annelies van Paridon Welzijnskwartier. Welzijnskwartier 071-4033323 of email anneliesvanparidon@welzijnskwartier.nl