Feestelijke opening locatie Huis van de Wijk Cleijn Duin

Na de sluiting van Huis van de Wijk De Schelp opent Welzijnskwartier donderdag 19 januari het nieuwe Huis van de Wijk in Cleijn Duin.

Op donderdag 19 januari zullen wethouder Sonny Spek en Welzijnskwartier directeur-bestuurder Gwen Spies om 10 uur samen de feestelijke ceremonie verzorgen bij de officiële opening van Huis van de Wijk Cleijn Duin. Gedurende de dag kunnen buurtbewoners kennis maken met de locatie, de sociaal werkers en een breed palet van sociale, laagdrempelige activiteiten.  

Buurtbewoners en maatschappelijk partners zijn welkom. Het programma start om 10 uur met de opening met aansluitend gebak en koffie. Verder zullen er creatieve, sport- en cursusactiviteiten aangeboden worden. Ook is er een lekkere lunch en zijn er hapjes! Deelname is gratis.

Bekijk hier het programma
 
Na de sluiting en de sloop van Huis van de Wijk De Schelp in de Hoornes, betrekt Welzijnskwartier nu het pand van Dunavie aan het Cleijn Duinplein. Het adres van het Huis van de Wijk is Cleijn Duinplein 24, rechts van het gezondheidscentrum Cleijn Duin.

Neem voor meer informatie contact op met Arnout de Bakker, sociaal werker bij Welzijnskwartier, via tel. 06-12215177 of e-mail arnoutdebakker@welzijnskwartier.nl