Dinsdag 14 mei wandeling langs vrijwilligersorganisaties in Rijnsburg

Bent u op zoek naar een leuke vrijwilligersklus in Rijnsburg? Weet u nog niet zo goed wat er allemaal mogelijk is? Wandel dan gezellig met ons mee op dinsdagmiddag 14 mei a.s.

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden die er in het vrijwilligerswerk zijn organiseert Welzijnskwartier Vrijwilligers Informatiepunt in samenwerking met het Museum Oud Rijnsburg op dinsdagmiddag 14 mei a.s. een leuke wandeling.

Tijdens deze wandeling lopen we bij vijf organisaties binnen die leuke vrijwilligersvacatures hebben. Een enthousiaste gids van Museum Oud Rijnsburg vertelt u ook mooie verhalen over de historische gebouwen waar wij langskomen.

Het startpunt van de wandeling is Zalencentrum de Voorhof, Vliet Noordzijde 36 in Rijnsburg. De inloop is vanaf 14.00 uur. Om 14.30 gaat de wandeling van start.

Omstreeks 16.30 uur komen we weer terug bij de Voorhof. Hier kunt u, onder het genot van een hapje en een drankje, ook nog kennismaken met enkele andere vrijwilligersorganisaties.

Lijkt het u leuk om mee te wandelen? Meldt u dan aan bij het Vrijwilligers Informatiepunt. Dat kan telefonisch op 071- 4033323 en via email op: vip@welzijnskwartier.nl Meedoen is gratis! Er kunnen maximaal 15 mensen meewandelen.