Katwijks Compliment 2024: "vrijwilligers zijn het cement van de samenleving"

Afgelopen zaterdagavond was Tripodia hét epicentrum van waardering en feest. Zeker 350 vrijwilligers uit Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg werden in het zonnetje gezet en gewaardeerd om hun grote hart en toewijding. 

Het Katwijks Compliment, wederom in de vorm van een vrijwilligersgala-feest, georganiseerd door Welzijnskwartier, werd gekenmerkt door gezelligheid, ontmoeting, muziek en dans! Jong en oud kwam bijeen om de onschatbare waarde van vrijwilligers te vieren. Burgemeester Visser van Katwijk noemde vrijwilligers het cement van de samenleving, waarmee hij ons inziens de spijker op zijn kop slaat. 

Met opzwepende muziek van Floraband Just4Fun en swingende danspassen van Dansclub Sjansee kwam de avond op gang en spatte de waardering er vanaf! 

"Het doel was vrijwilligers in Katwijk te waarderen voor hun inzet voor de medemens en dat lijkt me goed gelukt als ik de reacties terug hoor” aldus William Slotboom, één van de organisatoren. “Daarnaast bood het gala een unieke gelegenheid voor vrijwilligers om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen, nieuwe contacten te leggen en vooral plezier te hebben met elkaar”.

Vrijwilliger worden? 
Wil jij ook vrijwilliger worden in Katwijk? Bekijk dan het aanbod op www.doemeeinkatwijk.nl of neem contact op met William Slotboom.

Stel je vraag

Foto van William Slotboom

William Slotboom

Sociaal Werker - Verenigingsondersteuning