Voorbereidingen Koffie en Kunst in volle gang

Kom ook en knutsel mee!

Op 17 augustus is het zover. Dan organiseert Wijkteam Rijnsburg van Welzijnskwartier in samenwerking met Gemiva en het Raamwerk de eerste Koffie- en Kunstochtend in de Burgt in Rijnsburg. De plek waar creatievelingen en koffieleuten samenkomen. 

Inmiddels hebben zich al verschillende mensen opgegeven om mee te doen. Er is van alles te zien en te koop is, zoals zelfgeschreven (creatieve) boekjes, mooie aquarellen, tekeningen,  foto’s, quilts, keramiek, diamont painting en nog heel veel meer. 
 
Danielle en Anne Mieke van Wijkcentrum Centraal zetten zich ook in voor deze ochtend: “We hebben op allerlei plekken posters opgehangen, zodat iedereen kan lezen dat we op 17 augustus een leuke ochtend hebben in de Burgt van 10.00 - 12.00 uur”, grijnst Danielle die zelf ook exposeert met haar zelfgemaakte snuffelmatten voor honden. ”Er is ook een creatieve hoek waar kinderen leuke kaartjes, vlinder -en hartjesknijpers kunnen maken”, vult Anne Mieke enthousiast aan. 

Wil je ook iets laten zien wat je zelf maakt en waar je blij van wordt? Stuur dan een e-mail naar margreetgillebaart@welzijnskwartier.nl. Dan reserveren we kosteloos een plekje voor je. Er zijn nog maar een paar plekjes. Dus meld je snel aan! 

Daniëlle werkt aan haar creatieve project

Doe Mee Festival - 17 september

Op zaterdag 17 september (10.00-16.00) is het marktplein naast het zwembad het epicentrum voor kunst, cultuur en sport. In samenwerking met verschillende organisaties kan je meedoen aan allerlei leuk activiteiten, workshops en proef je aan het rijke vrijwilligersleven in gemeente Katwijk.

Doe Mee in Katwijk

Doe Mee Weken 2021