Wintereditie Koffie en Kunst in de Burgt

De Burgt in Rijnsburg staat op woensdag 21 februari tussen 10.00 – 12.00 uur volledig in het teken van cultuur en creativiteit. Jong en oud tonen hun creatieve talenten tijdens de derde Koffie- en Kunstochtend die door Wijkteam Rijnsburg van Welzijnskwartier in samenwerking met Gemiva en Het Raamwerk wordt georganiseerd. De toegang is gratis.

De 11-jarige Faith en 19-jarige Mila zijn al weken bezig met hun creatieve werken, zodat ze genoeg kunnen laten zien; “Ik hou ervan om creatief bezig te zijn, het kalmeert me ook. Door mee te doen met Koffie en Kunst kan ik mijn creativiteit laten zien.” “Met het tekenen en schilderen, creëer ik een wereld waarin alles kan. Waarin positief zijn centraal staat. Ik wil op deze manier mijn positiviteit delen. En als ik wat verkoop, kan ik ook een goed doel steunen”, vult Mila enthousiast aan. 

Van alles te zien en te doen
Bezoekers kunnen bij de standjes van alles bekijken en ook kopen: zoals beelden van keramiek, quilts, artdolls, schilderijen, tekeningen, kleine cadeautjes. Het koffieterras biedt een gezellige plek om te kletsen en te genieten van wat er allemaal is. 
In de ‘Doehoek kunnen kinderen een naamslinger maken en zich laten schminken. Volwassenen kunnen aan de slag met kleurpotloden en tangletekenen. Genoeg dus om een gezellige ochtend te beleven.

Voor meer informatie mail even met Margreet via margreetgillebaart@welzijnskwartier.nl.