Mag ik nog wel rijden met dementie? - Alzheimercafé

Op woensdag 12 april a.s. vindt er een bijeenkomst van het Alzheimer Café plaats in dienstencentrum Zwanenburg, Zwanenburgstraat 62 te Katwijk.   Hendrik-Jan van der Waal, voorzitter FTD lotgenotencontact, is deze avond de gastspreker.  

Mag ik nog autorijden met dementie?
Mag iemand nog fietsen of autorijden nadat de diagnose gesteld is? En is het gebruik van een scootmobiel nog verantwoord? Hendrik-Jan van der Waal komt vertellen over verkeersveiligheid en dementie.   

U bent van harte welkom vanaf 19.00 uur, het programma start om 19.30 uur. De bijeenkomst eindigt tussen 21.15 en 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.   

Alzheimer Café
Het Alzheimer Café Katwijk is een ontmoetingspunt voor patiënten, familieleden, hulpverleners, vrijwilligers en overige belangstellenden die meer willen weten over leven met dementie. Het Alzheimer Café Katwijk is een samenwerkingsverband tussen Curadomi, DSV, Topaz, Buurtzorg Katwijk, Welzijnskwartier en Alzheimer Nederland.   

Indien u meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met Annelies van Paridon, Mantelzorgondersteuning Welzijnskwartier 071-4033323