Buurtbakkie Molenwijk op donderdag

Voor iedereen die gezellig koffie wil drinken met bewoners uit de wijk

Deze week start het Welzijnskwartier in de Molenwijk met een buurtbakkie. Buurtbewoners zijn vanaf nu elke donderdag welkom van 10.00 tot 12.00 uur om gezellig koffie of thee te komen drinken samen met andere mensen uit de wijk.

Als u het fijn vindt om samen met andere mensen uit de wijk een kopje koffie te doen, bent u vanaf nu op donderdagochtend van harte welkom in het Huis van de Wijk aan de Tulpstraat 15a. U kunt gezellig een praatje maken met mensen uit de wijk, maar ook puzzelen, sjoelen, een spelletje doen of werken met de materialen uit de creatieve box.

Meer informatie & aanmelden
U hoeft zich voor het Buurtbakkie niet aan te melden. U kunt gewoon donderdagochtend binnenlopen tussen 10.00 en 11.30 uur. Voor meer informatie bel of mail naar sociaal werker Asli Filiz 06-12114636 aslifiliz@welzijnskwartier.nl.

Vervoer
Wilt u heel graag koffie komen drinken, maar is het voor u een probleem om zelfstandig naar het Huis van de Wijk te komen? Dan kunt u overwegen om gebruik te maken van Katwijk Rijd(t) mee. (Vervoer voor en door bewoners van katwijk, uitgevoerd door vrijwilliger chauffeurs). U kunt daarvoor bellen naar de centrale 071-3031280 op doordeweekse dagen van 9.00 tot 12.00 uur.